Let's pick it up where we last left off


Idag har man nog ändå varit riktigt duktig måste jag säga. Jag gick helt utan ångest till skolan, skyndade mej fgörjag var sen och var pepp på träffa folket. Sen så letade vi upp maj, fick lappar och gav henne sista infot. Sedan så såg vi på ettornas pjäser, med allt trubbel de hade haft så blev de ändå riktigt bra. Dock ser man ju nu hur mycket arbete de behöver men de beghlövde nog vi med i ettan.  De är ju bara så.. practise makes perfekt.
Seeen så gick jag, natta och megan till badhuset. Där jag fick ; varför ser jag inte ut som sophia bush chock. När jag såg mej i spegeln i bikini, innanm jag och megan gick och solade. De blev riktigt bra faktiskt, vi fick rätt bra  färg ändå. Ska ditt igen två gånger nästa vecka och en gång  till innan florense. Jag kanske får cancer men at least I look good. ( de var inte ens roligt, blev lite orolig där). Men faktiskt så får man ju cancer av allt..jag ska lunga mej efter florense dock,för d behöver jag inte vissa benen på ett tag igen. I alla fall så handlade jag på vägen hem med.

Nu är jag trött och nöjd med min film, mitt godis och cola zero ( duktigt av mej där!!). Jag är crazy pepp på florense resan, crazy pepp på sommarn och crazy pepp på nästa år! så jag är ändå nöjd med livet måste jag nog säga, de här kommer allt lösa sig snart. 

EN BRA DAG. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0