I guess we'll never know why sparrows love the snow



Okej såå, mitt internet vill inte funka. De på mitt rum vill säga. De funkar för jess men inte för mifg, så vi har suttit och stirrat på tyra banks show och annat som är lika crappy. Väntat på Gossipe girl och  segat. Vilket var rätt skönt för vi kunde prata rätt mycket. Min papppa åker inatt dock så är med honom nu. Eller jag plarrade mitt lazy ass ner till starbucks ( got to love starbucks. De är awesome. ) för vänta på honom. Dricker kaffe (som jag börjar gilla) och skriver här. Skrev med på Facebook till mina kära vänner <3. Är allment glad just nu, ångesten dog efter jag träffade bri och vi gick för leta efter bussarna.
Efter de blev allt bara bra. Träffade massa trevligt folk, gick på ett ,möte i skolan och sen åkte jag med jess till Jack and the box. Som är ett av många ställen där jhag uppenbarligen MÅSTE! äta. För de är crazy onyttugt och crazy gott. De var flera st mer så jag kommer gå upp till 20 kg.
Hon bjöd med mig till thanks giving med, och var glad för jag drack. Lr för jag ville festa.

Alla kommer åka bort nästa helg för de är labor day. De kommer va typ 4a personer kvar här. Lite sad kanske.
Men jag hittar nog något kul, någon jag kan va med.
Hinner nog inte skriva om ALLT som hände men de där räker.
Desingen hatar mig brtw.. men de får va.

and everybody's got to live their life


De går bra de här, de går bra fde går bra de går bra. Jag saknar mina vänner i stockholm. Bara de. Resten av svergie mår jag bra komma ifrån. Ska nog försökja tvinga mig själv inte gå oin på datorn på en vecka nu. ( kommer inte gå för måste skriva på facebook med tyskarna, skypea med mamma , blogga och skriva kurser) Men förutom de, inget nu. Bara för bevisa jag har fel. 

De är fort lite mystiskt ensam. De är fort lite jobbiogt. Men de blir bättre snart.

Ska på welcome BBQ nu, om en timma.  


Jag har nu fixat allt. Min bank. mitt skype. min tumblr. (snart min blogg). Min facebook. Min mehjl. Mina kurser.
Jag har slut på ursäkert nu. Ska ut och socialisera.

You ain't ever gonna burn my heart out


Jag är bättre nu. De känns stabilt och bra nu . Min roomate är verkligen trevlig och hennes kompis med, som inte bor nöra oss men endå. Och folket i korridoren är jätte trevliga, spec min RA. Han är också väldigt söt, men de viktigaste är han är trevlig. Alla är jättte trevliga, typ som tjejen två dörrar ner som lyssnar på miley och ... jag mins inte hennes namn. Jag slka bli bättre på namn.

Men de posetiva är att jag är glad igen, känns inte förvirrande.  Imorgon är de lite musik och welcome  BBQ på campus sen. Jag kan inte fatta jag ska se Andrew live.  För han lever.  Avgudar den mannen fort!

Hade dick lite nostalgi moment och började gråta till We belong together. Joss och Madde kanske förstår. De är över nu dock.

And when I arrive I won't know anyone...



Nu är jag i USA. I mitt rum. Som är större än jag trode de skulle vara men mindre än vad man kanske vill. Lr vad min roomate vill.  Jag undrar lite vad hon förväntat sig men jag ville inte fråga.
Jag har träffat massa trevliga tyskar, med lägenheter om jag vill kunna laga mat och så. De lovade jag fick låna deras.  Men de gör att de är lite tomt här nu. Många känner någon, vet folk liksom. Jag ska försöka gå ut och se mig om, träffa lite folk kanske men just nu känns de bara ensamt.

Jag tror inte jag tänkt på de, hur ensamt de blir. Inte som hemma när jag vet jag ändå har någon nära, jag kan ringa mina vänner och så. Men här är de bara jag, de är annorlunda.

Jag är både glad och ledsen. Nervös och Lung. Illamående och hungrig.
Men de finns fler utländska studenter och de finns folk.Så de är inte så farligt egentligen. Flera suroritys har kommit pratat med mig, de var trevliga. Jag funderar på söka, i alla fall gå och titta.
  

RSS 2.0